top of page

Able Humans; hvordan skape og opprettholde menneskelig bærekraft og livskvalitet?

Able Humans er et Well-Being selskap som utelukkende dreier seg om menneskelige evner og hvordan vi utnytter våre evner for oss selv og som en del av en større gruppe over tid og på en måte som opprettholder vår menneskelige bærekraft. Kan Able Humans bidra til at mennesker tar bedre vare på sin fysiske og psykiske helse, kan vi bidra til bedre relasjoner i grupper, kan vi bidra til folks nysgjerrighet og evne til å opprettholde menneskelig bærekraft?

Well-being

Hvordan har vi det som enkeltmennesker og hvordan fungerer vi som en gruppe? Vi setter fokus på mestring og muligheter, livskvalitet og trivsel. Able Humans skal bidra til å sette fokus på “den positive psykiske helsen”, tilfredshet med livet, positive relasjoner og opplevelse av mestring og tilhørighet. Vi skal særlig se på at betydningen av de psykososiale aspektene ved livet, hvordan mennesker gis mulighet for deltagelse, sosial kontakt og opplevelse av mening. 

Enkle Digitale læringsverktøy

Vi skal undersøke hva slags gode ting virksomheten og virksomhetens medarbeidere kan gjøre for seg selv og for andre. I forlengelsen av denne tanker har Abel Humans har vi startet arbeidet med å lage enkle tilgjengelige digitale læringsverktøy som vi har lagt inn på web-ressurs siden ablehumans.com. Ressursene vil være gratis og tilgjengelige for alle som ønsker å benytte seg av disse.

Læring for virksomheter og grupper 

Able Humans har enkle  læringsstrukturer for virksomheter som ønsker å jobbe med menneskelig bærekraft. I Able Humans tror vi på læring som er i tråd med virksomhetens verdier,  alltid ha et mål og mål om du kommer dit, alltid ha en plan eller struktur om hvordan du skal komme dit og sist men ikke minst; lær alltid sammen med andre mennesker.

 

Næringsstrukturen i Able Humans er en systematisk sammensetning av webinarer, digital coaching/gruppecoaching og digitale gruppeoppgaver. Deltakerne gjør bruk av ressurssiden for læringsverktøy underveis eller mellom øktene. Læringstrukturene inneholder alltid enkle selv- monitorering og enkle gruppe monitoreringer.

Sekson 2
Sekson 3
Seksjon 4

Book gratis konsultasjon

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a.

Takk, du hører fra oss snarlig!

Etablert av spesialister i psykisk helse og organisasjonsutvikling.

Våre psykologer og fysioterapeuter har gjennomsnittlig over 20 års erfaring med veiledning for psykiske og fysiske tjenester for enkeltpersoner som sliter med angst- og depresjonsplager, livsvansker eller krisesituasjoner, livsstilsproblemer, overbelastningsplager og smerter. 

 

Able Humans ble grunnlagt for å overføre denne kunnskapen til din bedrift.

Erlend.jpeg
Screenshot 2022-03-23 at 08.55.59.png
Om ansatte

Erlend Rensvik

Erlend.jpeg

Erlend Rensvik (Cand. Psychol) er utdannet psykolog fra NTNU. Erlend har jobbet med samtale terapi og gruppesamtaler i over 20 år, i tillegg til veiledning for mange yrkesgrupper og institusjoner. Han har vært med på å grunde og utvikle polikliniske tjenester over hele Norge i Senter for Helse & Arbeid samt vært med å grunde bedriftshelsetjenesten Klinikk 5 Bedriftshelsetjeneste.

 

Erlend har også bred erfaring med ulike oppdrag for offentlige og private virksomheter knyttet til bedriftshelsetjeneste og organisasjonsutvikling, samt undervisningsoppdrag (inkludert NTNU; St.Olavs Hospital).

Ta kontakt med Erlend her.
Screenshot 2022-03-23 at 08.55.59.png

Audun Meland

Fysioterapeut og Osteopat Audun Meland (f.1974) er autorisert fysioterapeut og har femårig utdannelse innen osteopati etter fysioterapistudiet. Han har jobbet innen bedriftshelse med livsmestring, livsstilsveiledning og fysisk tilrettelegging.

 

Audun har jobbet på ortopedisk poliklinikk i Berlin og vært fysioterapeut i tysk Bundesliga. Han har også spesialkompetanse både innen behandling av overbelastningsskader, idrettsskader og manuell behandling av ortopediske plager.

Ta kontakt med Ola her.
Physiotherapist

Bjørn Svendsen

Psykolog Bjørn Svendsen er utdannet Bedriftsøkonom fra BI 1988 og Cand Psychol fra NTNU Trondheim 2001. Bjørn har Han vært med å stifte og drevet flere kunnskaps og behandlingsbedrifter; blant annet Evidence.no, Trondheim Psykologsenter og Senter For Helse & Arbeid A/S, her var han faglig leder over mange år. 

 

Klinisk sett har han holdt på med samtaleterapi for enkeltpersoner og grupper over en 20 års periode og har jobbet som fagsjef i spesialisthelsetjenesten ved Stiftelsen Riisby TSB med fokus på kvalitetsutvikling i pasientarbeidet. Han har vært tilknyttet en rekke forskningsprosjekter over hele denne perioden; i Norge og i USA.

Ta kontakt med Ola her.
bottom of page